Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία Tsiantis Marine & Industrial Automation Systems έχει εξελιχθεί σε μία εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία με ευρεία γνώση των συστημάτων αυτόματου ελέγχου των πλοίων καθώς και της βιομηχανίας.

Η τεχνική μας ομάδα αποτελείται από ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, πνευματικούς και υδραυλικούς μηχανικούς, πρώην ναυτικούς με εμπειρία είτε στη θάλασσα είτε στη στεριά.

Δουλεύουμε με την πιστοποίηση του Quality Management System Certificate 2001:2008 March of 2010 για Εμπόριο, Κατασκευή και Τεχνική Υποστήριξη Αυτοματισμών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων. Σεβόμενοι πάντα τους διεθνείς κανονισμούς και τα πρότυπα καθώς και τους γενικούς και ειδικούς όρους την κάθε μας συμφωνίας, επιχειρούμε με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές τις οποίες ζητά ο πελάτης μας ή την ιδία μας πείρα και εμπειρία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε την πιο κατάλληλη προσφορά μας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Παραμένουμε στη διάθεση σας εάν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω ανάλυση των παραπάνω.